ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Η εταιρία, έχει διευρύνει την προσφορά της για το επόμενο καλοκαίρι, προσθέτοντας 12 αποκλειστικές βίλες στη νότια Πελοπόννησο, οι οποίες διαθέτουν από μια έως τέσσερις κρεβατοκάμαρες. Αρχικά, η Solmar θα προσφέρει βίλες προς ενοικίαση στις περιοχές της Καρδαμύλης, της Μεθώνης και της Στούπας, ενώ περισσότερες επιλογές θα προστεθούν στους καταλόγους της στη συνέχεια. Η Πελοπόννησος έρχεται να προστεθεί στο Ιόνιο, την Κω και την Ίμπιζα που συμπεριελήφθησαν πρόσφατα ως νέοι προορισμοί στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Solmar.

«Διαμάντι» η Πελοπόννησος

Μιλώντας για την επέκταση της παρουσίας της στην Πελοπόννησο, η Julie Blake, διευθύνουσα σύμβουλος της Solmar Villa Holidays, δήλωσε: «Η Πελοπόννησος είναι ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος με βουνοκορφές, αρχαίες τοποθεσίες, μεσαιωνικά κάστρα, όμορφη θέα, αμμώδεις παραλίες, εντυπωσιακούς αμπελώνες, εξαιρετική κουζίνα και φυσικά την πλούσια ιστορία της ως έδρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι ένα απόλυτο διαμάντι -ένα must-add στην ταξιδιωτική bucket-list όλων μας- και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε βίλες σε αυτόν τον μοναδικό προορισμό στο συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιό μας».

Υπενθυμίζεται ότι, η ευρωπαϊκή επιχείρηση διακοπών Awaze ανακοίνωσε το κλείσιμο της μάρκας James Villas στις 30 Οκτωβρίου. Μέσα σε λίγες ημέρες, η Solmar είχε εξασφαλίσει περισσότερα από 200 από τα ακυρωμένα ακίνητα της James Villas σε όλη την Ευρώπη και, μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, ο αριθμός αυτός είχε αυξηθεί σε 300.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις