ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο πρώην βουλευτής Λακωνίας και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης παραχώρησε συνέντευξη στην «Επόμενη Μέρα», συμπαραγωγή της Apela και του Notospress.

Οι Ευρωεκλογές

Eνόψει των Ευρωεκελογών αλλά και των εξελίξεων σε Φορολογικό και Αγορά, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, αναφέρεται τόσο στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας. Διαπιστώνει οργή των πολιτών στις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης που για πρώτη φορά εφαρμόζει αναδρομικά και σε βάρος των πολιτών αβάσταχτη φορολογική επιβάρυνση. Ο Σταύρος Αραχωβίτης αναφέρεται επίσης στην Ευρώπη και στην κρίσιμη σημασία που έχει η διαμόρφωση του Ευρωκοινοβουλίου από τις εκλογές. Εξηγεί πόσο δύσκολή είναι η στάση ενός ευρωβουλευτή όταν καλείται να υπηρετήσει ιδεολογικές αλλά και εθνικές αρχές ταυτόχρονα.

Το Ελαιόλαδο

Ως γεωπόνος και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρεται στην συγκυριακή και επικίνδυνη, κατά περίπτωση, αύξηση στην τιμή του ελαιόλαδου. Αναφέρει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε να μην πληγεί το ελαιόλαδο στην καταναλωτική συνείδηση λόγω υψηλής τιμής. Εξηγεί πως από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα ωφεληθούν οι πολλοί αλλά οι «ημέτεροι» και στιγματίζει τον κοινωνικό αυτοματισμό που μεθοδεύει η Κυβέρνηση καθιστώντας αντιμέτωπες κοινωνικές και εργασιακές ομάδες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «Είμαι δίπλα στον Τσίπρα, όσο αυτός παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένω κι εγώ!». Σέβεται την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ενώ σε ότι αφορά στη Νέα Αριστερά σημειώνει ότι όλοι ήξεραν ότι όποιος φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει μαζί του και την βουλευτική του έδρα…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις