ΛΑΚΩΝΙΑ. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο πρώην βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν με κορονοϊό εδώ και δύο μήνες στο νοσοκομείο "Σωτηρία". Είχε εισαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου, οπότε και διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης, ενώ αργότερα, στις 26 Ιανουαρίου, μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη.

Σήμερα, ο κ. Γρηγοράκος πήρε εξιτήριο και όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του OPEN αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κινητικά προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πολυήμερης νοσηλείας του στην εντατική.

Το "ευχαριστώ" στους υγειονομικούς

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο "Σωτηρία", για την άριστη περίθαλψη τους δύο μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω» ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι ήρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις αυτές. Εχοντας πίστη στο Θεό μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά», πρόσθεσε στο μήνυμά του.