Η TikToker Mia Yilin δημοσίευσε ένα βίντεο της οπτικής ψευδαίσθησης, το οποίο έχει συγκεντρώσει 34.400 προβολές καθώς οι άνθρωποι είναι περίεργοι να μάθουν σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκουν.

Τεστ προσωπικότητας: Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σου

«Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις σε αυτή τη φωτογραφία;» ρωτά η Yilin.

Η φωτογραφία δείχνει μια εικόνα που απεικονίζει έναν άνδρα να κρατά κιάλια, καθώς και ένα αυτοκίνητο, το οποίο σχηματίζεται με το καπέλο και τα μάτια του άνδρα. Όλα εξαρτώνται από το τι βλέπετε εσείς πρώτα στην εικόνα.

Αν κάποιος δει πρώτα το αυτοκίνητο, φαίνεται να σημαίνει πως βλέπει πάντα τη «φωτεινή πλευρά» σε καταστάσεις, δηλαδή τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Στους ανθρώπους αρέσει να είναι κοντά σου γιατί ξέρεις πάντα πώς να τους κάνεις να χαμογελούν», εξήγησε η Yilin. Ωστόσο, προειδοποιεί ότι η χρήση του χιούμορ ως «αμυντικού μηχανισμού» μπορεί να εμποδίσει την ικανότητα γέννησης βαθύτερων συναισθημάτων.

Η Yilin αναφέρει ότι όσοι βλέπουν στην εικόνα πρώτα τον άνδρα έχουν «μια βαθιά εκτίμηση για την ομορφιά της φύσης».

«Αυτό που σας συγκινεί περισσότερο είναι όταν οι άλλοι δίνουν προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες», είπε. «Είστε λίγο τελειομανείς και δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε ότι οι άλλοι θα ακολουθήσουν σωστά τις οδηγίες σας. Άρα αγχώνεστε για τα πράγματα που ενδέχεται να πάνε στραβά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις