Αν σας αρέσει να παρατηρείτε πράγματα, τότε αυτό το τεστ οπτικής ψευδαίσθησης είναι για εσάς. Είναι ένα εξαιρετικό τεστ παρατηρητικότητας και αντίληψης που επιβεβαιώνει εάν έχετε αετίσιο μάτι.

Σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση, πρέπει να βρείτε τον αριθμό 973 που κρύβεται ανάμεσα στους αριθμούς 975. Η πρόκληση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα καθώς πρέπει να βρείτε τον αριθμό 973 μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

Αυτές οι διασκεδαστικές οπτικές ψευδαισθήσεις σας βοηθούν να διευρύνετε τους ορίζοντες του μυαλού σας και να ελέγξετε το IQ και την αντίληψη. Επιστημονικές μελέτες αναφέρουν ότι τα άτομα με υψηλό IQ βλέπουν πιο εύκολα τα κρυμμένα μοτίβα στις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Πώς οι οπτικές ψευδαισθήσεις αυξάνουν το IQ;

Μελέτες δείχνουν ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τον εγκέφαλο και τα μάτια μας να λειτουργούν συγχρονισμένα για να ερμηνεύσουν πράγματα που μπορεί να μην βλέπουμε γρήγορα. Οι ειδικοί λένε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι μια εξαιρετική πηγή πνευματικής προπόνησης για να κάνουν τον εγκέφαλό σας πιο διαυγή, τονώνοντας την αντίληψη και την παρατηρητικότητά σας.

Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό 973 στην εικόνα;

Εάν είστε καλοί στο να προσέχετε τις λεπτομέρειες, υπομονετικοί και επιμένετε, τότε σας προκαλούμε να βρείτε τον αριθμό 973 μεταξύ των αριθμών 975 σε 3 δευτερόλεπτα.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση απαιτεί υψηλή συγκέντρωση για να βρεθεί ο αριθμός 973. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι μόνο το 1% των ατόμων με υψηλά επίπεδα IQ θα μπορούσε να βρει τον αριθμό 973 μεταξύ των αριθμών 975. Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα. Τον βλέπετε τον αριθμό;

Τον βρήκατε τον αριθμό;

Μπράβο! Αν βρήκατε τον αριθμό 973 ανάμεσα στους αριθμούς 975 μέσα σε 3 δευτερόλεπτα αποδεικνύει ότι έχετε εξαιρετικές δεξιότητες παρατήρησης. Είστε καλοί στο να εντοπίζετε μοτίβα και να αναγνωρίζετε πράγματα σε περίπλοκες εικόνες.

Ωστόσο, αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον αριθμό 973, τότε είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τον βρείτε. Αν κοιτάξετε προσεκτικά την εικόνα, θα μπορέσετε να εντοπίσετε τον αριθμό 973 στην κάτω δεξιά γωνία στη δεύτερη τελευταία σειρά.

Επιπλέον, αυτή η οπτική ψευδαίσθηση του κεφαλιού ενός κοριτσιού προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο - τι λέει λοιπόν για εσάς;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις