Στα social media, έχει γίνει viral τεστ προσωπικότητας το οποίο μπορεί να αποκαλύψει πώς εκφράζετε την αγάπη σας, ανάλογα με το τι βλέπετε πρώτο στην εικόνα.

Το τεστ μπορεί να σας πει πώς συμπεριφέρεστε όταν είστε ερωτευμένοι και πόσο πιθανό είναι να κατασταλάξετε σε μια σχέση.

Τεστ προσωπικότητας: Εσείς τι βλέπετε πρώτα; - Το τεστ που αποκαλύπτει πώς εκφράζετε την αγάπη σας

Ο Αετός

Αν είδατε πρώτα τον αετό, αυτό υποδηλώνει ότι είστε κάποιος που είναι πιο προσεκτικός όταν πρόκειται για την αγάπη. Επειδή έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, μπορεί κατά καιρούς να δυσκολεύεστε να «αγκαλιάσετε» κάποιον καινούριο άνθρωπο στη ζωή σας, ακόμα κι αν σας κάνει ευτυχισμένους. Δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι για να σας στηρίξουν όταν την τελευταία φορά το χρειαστήκατε.

Παρά την επιθυμία σας για μια σχέση, είστε ικανοποιημένοι που είστε μόνοι σας και εκτιμάτε την παρέα του εαυτού. Θα προτιμούσατε να περιβάλλεστε από αφοσιωμένους φίλους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε.

Έχετε μεγάλη συμπόνια και σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους στις σχέσεις σας κάνοντας ταπεινές χειρονομίες που τους φτιάχνουν τη μέρα.

Αν και μπορεί να σας πάρει περισσότερο χρόνο από άλλους για να νιώσετε άνετα και να αφοσιωθείτε σε κάποιον, δεν είστε αντίθετοι στο να βρείτε την αγάπη.

Τα βουνά και οι καουμπόηδες

Όντας αθεράπευτα ρομαντικός, μοιράζεστε πρόθυμα τα αληθινά σας συναισθήματα και τις απόψεις σας με έναν σύντροφο μόλις διαπιστώσετε ότι είναι το κατάλληλο ταίρι. Όμως πρέπει να προσέχετε, καθώς κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις