Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμάστε για την προσωπικότητά σας; Αν και φαινομενικά ασήμαντος, ο τρόπος που κοιμάστε μπορεί να αποκαλύψει μερικά πράγματα για την προσωπικότητα και την κοινωνική σας συμπεριφορά.

Ο ερευνητής ύπνου Samuel Dunkell εμβαθύνει σε αυτή τη συναρπαστική σχέση «ύπνου-προσωπικότητας», στο βιβλίο του «Θέσεις ύπνου» (Sleep Positions), σημειώνοντας ότι «ο τρόπος που κοιμόμαστε είναι ο τρόπος που ζούμε».

Αυτό το τεστ αποκαλύπτει τις κρυφές αλήθειες του ύπνου, προσφέροντας πληροφορίες για τις μοναδικές προσωπικότητες και κοινωνικές τάσεις που συνδέονται με κάθε θέση ύπνου.

Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμάστε για τον χαρακτήρα σας

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας εάν κοιμάστε ανάσκελα

Αν κοιμάστε ανάσκελα, τότε έχετε μια γοητευτική προσωπικότητα και είστε μια ήρεμη δύναμη. Έχετε την τάση να είστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στην προσπάθειά σας. Ζείτε με αυτοπεποίθηση, αποφεύγοντας τα περιττά δράματα και τις συγκρούσεις. Απεχθάνεστε τα ψέματα. Δεν ασχολείστε με επιπόλαια κουτσομπολιά, και δεν συναναστρέφεστε με όσους υπολείπονται των προτύπων σας. Δίνετε προτεραιότητα στην αυτοανάπτυξη και την ψυχική ευημερία, αναζητώντας εμπειρίες που εμπλουτίζουν την ψυχή σας.

Θέτετε υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό σας και τους άλλους. Η εσωστρεφής φύση σας συχνά κρατά τις σκέψεις σας κρυφές, επιτρέποντάς σας να παρατηρείτε και να αναλύετε πριν αντιδράσετε. Οδηγείστε από μια ακλόνητη αισιοδοξία και μια δίψα για τις πληρέστερες εμπειρίες της ζωής. Τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι κάτι που αποφεύγετε -έχετε μαγνητική παρουσία και ισχυρή προσωπικότητα. Η ζωή, για εσάς, είναι μια περιπέτεια.

Τεστ προσωπικότητας: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας εάν κοιμάστε μπρούμυτα

Αν κοιμάστε μπρούμυτα, είστε ένα άτομο που ξεχειλίζει από ζωή. Είστε παιχνιδιάρηδες, ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και πάντα έτοιμοι να διασκεδάσετε. Δεν κοιτάτε στο παρελθόν. Είστε άμεσοι και ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας. Η αμεσότητα και η ειλικρίνειά σας μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ωμή, αλλά αυτός είναι απλώς ο τρόπος σας για να κάνετε τα πράγματα πραγματικότητα.

Διαθέτετε αξιοσημείωτη σαφήνεια όσον αφορά τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας και τις επιδιώκετε με ελεύθερο πνεύμα, χωρίς να επιβαρύνεστε από περιττές επιπλοκές. Ο ερευνητής ύπνου Dunkell υποστηρίζει ότι όσοι κοιμούνται μπρούμυτα μπορεί να είναι παρορμητικοί, ανασφαλείς ή να μην έχουν αυτοπεποίθηση. Επιθυμείτε τον έλεγχο και την τάξη. Ο εποικοδομητικός χειρισμός της κριτικής μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για εσάς. Συνολικά, η ζωή είναι για εσάς μισογεμάτο το ποτήρι και εκφράζετε τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε.

Πηγή: FOXreport.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις