Υλικά(για 4 άτομα):

• 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένα στη μέση
• 250 γρ. μανιτάρια λευκά
• 3 καρότα τριμμένα
• 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
• 200 γρ. τυρί τριμμένο
• 4 φύλλα λαδόκολλας
• λάδι
• ρίγανη, πιπέρι

Παρασκευή:

Σε φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο λάδι τα λαχανικά. Σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί το τηγάνι. Το βάζουμε ξανά στη φωτιά, ζεσταίνουμε καλά λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.

Διπλώνουμε τα φύλλα λαδόκολλας στη μέση. Σε κάθε λαδόκολλα βάζουμε ένα κομμάτι φιλέτο κοτόπουλου, από πάνω λαχανικά και τυρί και από πάνω βάζουμε δεύτερο κομμάτι κοτόπουλο. Κλείνουμε τις λαδόκολλες σαν φάκελο. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι μέσα στη λαδόκολλα.

Συμβουλές: Μπορείτε επίσης να γεμίσετε με λιαστές ντομάτες, μανούρι ή μανιτάρια, διάφορα τυριά και γιαούρτι. Σερβίρετε με ρύζι, πουρέ ή βραστά λαχανικά.