Υλικά (για τη ζύμη):

1 κιλό (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ φλιτζάνι τσάι μέσα στο οποίο έχουμε βράσει
4-5 ξυλαράκια κανέλας για 10 λεπτά
2 ½ φλιτζάνια ελαιόλαδο
1 ½ φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλάκι σόδα
χυμό από 1 λεμόνι.

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το τσάι στο οποίο έχουμε βράσει την κανέλα στραγγισμένο, τη σόδα διαλυμένη στον χυμό του λεμονιού, το αλεύρι και τα ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργεί μία μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τη ζύμη σε στρογγυλά κουλουράκια ή και μακρόστενα, τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 - 40 λεπτά. Σερβίρουμε με καφέ ή τσάι.