Για 4 άτομα. Προετοιμασία 60’. Ψήσιμο 15’

Υλικά
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο «Φάρμα Παπαδόπουλου»
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι ρίγανη
300 γρ. φέτες μπέικον
300 γρ. κεφαλοτύρι
Ξυλάκια για σουβλάκι
Αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή
Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους, το βάζετε σε μια πιατέλα, το πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, πιπέρι, ρίχνετε το λάδι, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη και το αφήνετε για 30’.

Κόβετε το τυρί σε κύβους στο μέγεθος που έχετε κόψει το κοτόπουλο. Κόβετε στη μέση το μπέικον, παίρνετε ένα καλαμάκι για σουβλάκια, τυλίγετε ένα κομμάτι κοτόπουλο στο μπέικον και το περνάτε στο καλαμάκι. Περνάτε έπειτα ένα κομμάτι τυρί, κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον και πάλι τυρί.

Βάζετε το σουβλάκι σε μια πιατέλα και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνετε τα σουβλάκια στο γκριλ στους 190 βαθμούς πάνω στη σχάρα για 15 λεπτά και σερβίρετε σε πιατέλα.

Κάτι ακόμα
Αντί για κοτόπουλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψαρονέφρι και να το πασπαλίσετε με Θυμάρι αντί για ρίγανη.