4 άτομα. Προετοιμασία 130’. Ψήσιμο 20’


Υλικά


1 κιλό αρνί (ψαχνό) «Φάρμα Παπαδόπουλου»
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
1/2 κουταλάκι Θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 πιπεριές (κόκκινη, πράσινη)
3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια
1 φλιτζάνι κρασί λευκό
Αλάτι, πιπέρι



Παρασκευή

Πλένετε το κρέας «Φάρμα Παπαδόπουλου», το στραγγίζετε καλά και το κόβετε σε κύβους. Βάζετε σε μια λεκάνη το λάδι, τη ρίγανη, το Θυμάρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας.

Σκεπάζετε τη λεκάνη, τη βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες και κόβετε τις πιπεριές σε κομμάτια. Περνάτε σε ξυλάκια εναλλάξ τέσσερα-πέντε κομμάτια από το κρέας και δύο κομμάτια πιπεριάς.

Ψήνετε τα σουβλάκια στο γκριλ του φούρνου ή στα κάρβουνα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να ροδίσει. Τα βάζετε σε πιατέλα και τα σερβίρετε ζεστά.


Κάτι ακόμα

Μπορείτε να συνοδεύσετε τα σουβλάκια με πίτες ψημένες στο γκριλ ή στα κάρβουνα και κομμένες στα τέσσερα.