Υλικά (για 6 άτομα):

• 1 ½ κιλό χοιρινό Τσικάκης - Γιαννόπουλος, ψαχνό σε ρολό
• 2 κρεμμύδια ολόκληρα καθαρισμένα
• 250 ml λευκό ξηρό κρασί
• 2 φύλλα δάφνης
• 1-2 κουταλιές της σούπας γούστερ σος
• 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Λακωνίας
• 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
• αλάτι πιπέρι
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα για τη σάλτσα

Παρασκευή:

Ζεσταίνετε το βούτυρο μαζί με το λάδι. Ροδίζετε το ρολό, αφού το αλατοπιπερώσετε απ' όλες τις πλευρές του (8'-9'). Προσθέστε τα κρεμμύδια και τη δάφνη και σβήνετε με το κρασί και τη γούστερ σος.

Μόλις το φαγητό πάρει βράση, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και βράζετε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Συμπληρώνετε όταν χρειάζεται λίγο ζεστό νερό, γυρίζοντας αρκετές φορές το ρολό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Αφήνετε το χοιρινό να κρυώσει αρκετά και κατόπιν το κόβετε σε φέτες. Πολτοποιείτε τη σάλτσα του κρέατος στο μίξερ και προσθέτετε τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Βράζετε 3'-4'. Σερβίρετε τις φέτες του χοιρινού και περιχύνετε με τη σάλτσα.