Διάλεξε ένα από τα έξι «μαγικά» Κέλτικα σύμβολα της φωτογραφίας, που σου τράβηξε περισσότερο την προσοχή και ανακάλυψε το σημαντικό μήνυμα που κρύβει για σένα.

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε το Κέλτικο σύμβολο που σου τράβηξε την προσοχή και δες τι κρύβει για σένα!

1. Το δέντρο της ζωής

Έχεις μεγάλες δυνατότητες. Οι ρίζες σου είναι βαθιά μέσα στη Γη, κάτι που σημαίνει ότι θέλεις σταθερά θεμέλια στη ζωή σου. Όσο περισσότερο αντλείς ενέργεια από τη Γη, τόσο πιο καλά συντονισμένος θα είσαι με τον κόσμο γύρω σου και τόσο πιο ζωντανός θα νιώθεις. Να θυμάσαι πάντα το ρητό «όπως πάνω, έτσι και κάτω!».
Σημαντικό: Πρόσεξε τη σπονδυλική σου στήλη και τη μέση σου!

2. Φωτιά και Φοίνικας

Είσαι ένα πολύ φιλόδοξο πρόσωπο, γεμάτο ενέργεια και πάθος. Μια δυνατή φωτιά καίει μέσα σου, όμως, πρέπει να ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς για να μην καείς κι εσύ και να την τροφοδοτείς σωστά για να μένει μόνιμα αναμμένη.
Σημαντικό: Όσο περισσότερο εκφράζεις το πάθος και τη δημιουργικότητά σου, τόσο μεγαλύτερη ισορροπία θα έχει η ζωή σου!

3. Ο μεγάλος δράκος

Η δύναμη που κατέχεις είναι ανυπολόγιστη και μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή τόσο τη δική σου, όσο και των άλλων. Όταν συνειδητοποιήσεις τι κουβαλάς μέσα σου, τότε θα νιώσεις και την ανάγκη να αλλάξεις τα πράγματα που δεν σου αρέσουν.
Σημαντικό: Θα πρέπει να περνάς περισσότερο χρόνο στη Φύση γιατί θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τη δύναμή σου δημιουργικά!

4. Το πεντάγωνο

Εάν επέλεξες αυτό το σύμβολο, σημαίνει ότι είναι καιρός να ισορροπήσεις τη ζωή σου, τόσο την πνευματική, όσο και τη σωματική. Λάμπεις σαν ένα αστέρι, το ίδιο και η καρδιά σου που ζεσταίνει τον κόσμο γύρω σου με την αγάπη που σκορπάς.
Σημαντικό: Πρόσεξε το ήπαρ σου! Η αποτοξίνωση μπορεί να κάνει θαύματα!

5. Τα αιλουροειδή

Εργάζεσαι ταχύτατα, έχεις ευελιξία, ταυτόχρονα όμως δεν αντέχεις τις εξωτερικές επιρροές πιέσεις. Διαισθητικά, γνωρίζεις το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις, ακόμα κι αν δεν είναι ορατό. Έχεις έντονο το αίσθημα της προστασίας και της φροντίδας των δικών σου ανθρώπων.
Σημαντικό: Όσο περισσότερο γνωρίζεις τον εαυτό σου, τόσο καλύτερα θα γνωρίζεις τον κόσμο!

6. Το όμορφο ηλιοτρόπιο

Είσαι ανοιχτό βιβλίο. Εκπέμπεις μια ζεστή, θετική ενέργεια. Φροντίζεις και στηρίζεις τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σου. Ακολούθησε τον Ήλιο και ποτέ δε θα χάσεις το δρόμο σου.
Σημαντικό: Η χαλάρωση είναι το κλειδί για την επιτυχία σου!

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις