ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Ο Κωστής Μαραβέγιας, οι Legends της θρυλικής Εθνικής του 2004, ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος, μια καλλιτεχνική πεζοπορία σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, χορός, ένα dj set με τον Γιώργο Μουχταρίδη και δεκάδες ακόμα εκπλήξεις σε περιμένουν να ζήσεις την εμπειρία της Βαμβακούς, σε ένα συναρπαστικό τριήμερο, το Vamvakou Experience Festival στον Λακωνικό Πάρνωνα!

Vamvakou Experience Festival 2023

  • Ζήστε την εμπειρία της Βαμβακούς, την εμπειρία της Αναβίωσης!
  • 14-16 Ιουλίου 2023, με ελεύθερη είσοδο για όλους
  • στη Βαμβακού τού Πάρνωνα,
  • στη Λακωνία.

Τα λόγια είναι περιττά!

«Τα λόγια που είναι γραμμένα εδώ είναι αφηρημένες ιδέες. Πρέπει να αποκτήσεις και τις εμπειρίες», έλεγε ο Aurelius Augustinus. Και, ναι, είναι μια αλήθεια: Όσα και να πούμε, όσα και να περιγράψουμε εδώ, τίποτε δεν θα είναι ίδιο με την πραγματική εμπειρία της Βαμβακούς και όσα θα ζήσουμε για 3η συνεχή χρονιά μαζί στο Vamvakou Experience Festival! Ένα εορταστικό τριήμερο με ελεύθερη είσοδο για όλους, γεμάτο αυθεντικές εμπειρίες, 14-16 Ιουλίου 2023, με την υπογραφή της Vamvakou Revival και την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ένα ορεινό καλοκαιρινό φεστιβάλ, πάνω από 20 εκδηλώσεις, δραστηριότητες και προγράμματα για όλους, τρεις ημέρες γεμάτες εμπειρίες σε τέσσερις άξονες: Πολιτισμός & Εκπαίδευση, Αθλητισμός & Ευεξία, Καινοτομία & Τεχνολογία, Γαστρονομία & Αγροδιατροφή. Πιστοί στο ραντεβού μας, απευθύνουμε κάλεσμα στους φίλους και υποστηρικτές μας, στους λάτρεις της φύσης και του ορεινού τοπίου και στους θαυμαστές του χωριού, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, στην καρδιά του Λακωνικού Πάρνωνα και το χωριό της Βαμβακούς.

Η φετινή διοργάνωση έχει ιδιαίτερη αξία, μιας και το 2023 συμπληρώνονται 5 χρόνια από την έναρξη του εγχειρήματος της Αναβίωσης και η Vamvakou Revival, με μεράκι και περίσσεια αγάπη για τον τόπο, έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με πρωτότυπες δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλους!

Κι επειδή... «θέλω την αγάπη σου για καύσιμο, να δραπετεύω από τις άγουρες τις μέρες», θα έχουμε κοντά μας τον Κωστή Μαραβέγια για μια μεγάλη συναυλία στο σχολείο του χωριού. Οι Legends της θρυλικής εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του 2004 έρχονται στη Βαμβακού για γκολ, mentoring και θέαμα με τους μικρούς επισκέπτες. Ο γνωστός σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα μας παρουσιάσει μοναδικές συνταγές, ειδικά σχεδιασμένες για εσάς, σε ένα Graviera Project. Μια πρωτότυπη καλλιτεχνική πεζοπορία σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα. Τρία έργα χορού σε χορογραφίες Έλενας Κέκου σε μουσική Αντώνη Βλάχου, Γιάννη Νικολαΐδη σε μουσική Μανώλη Μανουσάκη και Κωνσταντίνου Ρήγου σε μουσική Γιώργου Κουμεντάκη. Special guest o ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μουχταρίδης σε ένα dj set που θα στηθεί στην αυλή του ξενώνα Ρούγα της Βαμβακούς για ένα μοναδικό cocktail party.

Συναρπαστικοί διαγωνισμοί, τρελές διαδρομές Formula-1, πίστες, αυτοκινητάκια 4x4 και τα προγράμματα F1 in Schools και 4x4 in Schools θα βρεθούν στο χωριό, ενώ και φέτος θα είναι μαζί μας το Γήπεδο Ζωής, φέρνοντας πρωτότυπα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα για τα παιδιά, αλλά και τα σχολικά προγράμματα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα και ανακαλύψτε όσα μαγικά θα συμβούν

  • Vamvakou Revival, πού να’ σαι τώρα;

Ελένη Μάμη, Ομάδα Vamvakou Revival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία | info@vamvakourevival.org | +30 27310 76233 | www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival | Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις