Πρόκειται για ένα τεστ προσωπικότητας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε την εικόνα και να δείτε ποιο από τα εννιά μάτια σας ελκύει περισσότερο.

Μην ξοδέψετε πολύ χρόνο και μην το σκεφτείτε πολύ, απλώς κοιτάξτε, διαλέξτε ένα και δείτε τι αποκαλύπτει η επιλογή σας για την προσωπικότητα σας.

Οπότε, πάρτε μια βαθιά ανάσα, επιλέξτε το μάτι που σας ελκύει και δείτε την μαγεία να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Τεστ προσωπικότητας: Διαλέξτε ένα μάτι και δείτε τι μπορεί να αποκαλύψει για εσάς

Αν έλκεστε από το 1ο μάτι είστε πρωτογενείς

Κάθε σκέψη κι συναίσθημα προέρχεται από το βάθος της ψυχή σας. Νιώθετε τα πάντα σε ένα πιο βαθύ επίπεδο από τους άλλους.

Η διαίσθηση σας είναι πολύ σωστή όσον αφορά τα χρήματα και ποτέ δεν αμφιβάλλετε γι αυτή. Έχετε καλή επαφή με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τους φόβους σας.

Βλέπετε τον κόσμο από μία υπολογιστική ακόμα και ψυχρή οπτική γωνία. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και ποτέ δεν σταματάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Μπορεί κάποιες στιγμές να βρείτε ότι ζηλεύετε τους άλλους για τις επιτυχίες τους αλλά αυτό είναι ένα φυσιολογικό ανθρώπινο συναίσθημα και το έχετε υπό έλεγχο.

Οι άνθρωποι σας βρίσκουν μυστηριώδεις και ελκυστικούς κι έτσι θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Μερικές φορές σας φοβούνται και πολύ λίγοι θέλουν να προκαλέσουν το ποιος είστε ή τις πεποιθήσεις σας. Ξέρουν ότι ξέρετε πώς να αμύνεστε και πως δεν υποχωρείτε.

Αν έλκεστε από το 2ο μάτι είστε εύγλωττοι

Είστε πολύ παρατηρητικοί. Έχετε βαθιές σκέψεις… αλλά λίγες λέξεις. Μιλάτε και γράφετε προσεκτικά.

Εκφράζεστε καλά λόγω του πολύ καλού λεξιλογίου σας, της σύνταξης και της επιμέλειας σας. Είστε το άτομο που μπορεί να αποδώσει το νόημα των λεγόμενων του με όμορφο τρόπο.

Σας αρέσει να παρατηρείτε από όσο πιο μακριά γίνεται επειδή βλέπετε τον κόσμο από μια οπτική γωνία με περιέργεια και προσοχή.

Συνεχώς βρίσκεστε σε μια κατάσταση που μαζεύετε πληροφορίες και τις επεξεργάζεστε. Πάντα είστε καλά πληροφορημένοι.

Οι άνθρωποι σας βρίσκουν συμπονετικούς και με ενσυναίσθηση, κάτι που είναι αλήθεια μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο καθώς νοιάζεστε για τους συνανθρώπους σας. Η ανοιχτόμυαλη προοπτική σας για τον κόσμο σας επιτρέπει να ακούτε και να απαντάτε χωρίς κριτική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγάζετε δικά σας συμπεράσματα.

Αν έλκεστε από το 3ο μάτι τότε είστε επίμονοι

Είστε πολύ επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και το κυνηγάτε. Ποτέ δεν τα παρατάτε παρά τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σας.

Είστε πολύ ενεργητικοί, συγκεντρωμένοι και κινητοποιημένοι. Σας αρέσει να νικάτε στη ζωή όσο περισσότερο γίνεται… καθώς με τις νίκες νιώθετε καλά και είναι ο δρόμος σας για να φτάσετε ψηλά στη ζωή.

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί. Βλέπετε τον κόσμο ως ένα τεράστιο γήπεδο γεμάτο με ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε και να ξεπεράσετε.

Γνωρίζετε τα ταλέντα σας και ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά. Μερικές φορές οι άνθρωποι σας βλέπουν ως επιθετικούς κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού καθώς ξέρετε ποιος και τι μπορεί να βρίσκεται στον δρόμο σας και είστε συγκεντρωμένοι στην νίκη.

Η εκτίμηση του κόσμου για εσάς δεν σας ενοχλεί ούτε σας επιβραδύνει καθώς ξέρετε ότι η εστίαση σας δεν είναι απλώς στην νίκη αλλά στη μεγαλύτερη εικόνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι λαχταρούν την νίκη όπως κι εσείς και αρκετοί ακόμα περισσότερο. Εσείς είστε απλώς ανοιχτοί σε κάθε πρόκληση.

Αν έλκεστε από το 4ο μάτι είστε συναισθηματικοί

Είστε σε αρμονία με τον κόσμο γύρω σας και απολαμβάνετε το να βρίσκεστε με άλλους. Ορίζετε την ζωή σαν ένα ενδιαφέρον ταξίδι!

Προσπαθείτε να ζείτε ανοιχτά, και αυτό είναι η πηγή της αυτοπεποίθησης σας. Είστε πολύ άνετοι με τον εαυτό σας.

Είστε πολύ διερευνητικοί και περίεργοι. Πάντα αναζητάτε μια καινούργια εμπειρία από την οποία θα μάθετε.

Διαχειρίζεστε την αβεβαιότητα καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους και αυτό σας βοηθά να ανησυχείτε λιγότερο για τη ζωή γενικά επειδή δεν είστε σίγουροι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και είστε εντάξει με αυτό.

Ο κόσμος σας βλέπει ως θετικούς και χαλαρούς. Όποιος περνά ποιοτικό χρόνο μαζί σας ξέρει πως είστε άτομο με ελεύθερο πνεύμα που αναζητά να ζήσει μια χαρούμενη και έντονη ζωή.

Αν έλκεστε από το 5ο μάτι τότε είστε καλόκαρδοι

Είστε το άτομο με την περισσότερη ενσυναίσθηση του κόσμου. Μπορείτε να βάλετε αμέσως τον εαυτό σας στην θέση κάποιου άλλου.

Είστε συμπονετικοί με τους γύρω σας και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους. Είστε καλόκαρδοι προς τα ζώα, τα φυτά και τη φύση.

Βλέπετε τον κόσμο από μια πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική οπτική γωνία. Πάντα πρώτα νιώθετε και μετά σκέφτεστε.

Πάντα δείχνετε κατανόηση, ακόμα και όταν διαφωνείτε με τις επιλογές και τις πράξεις των άλλων, μπορείτε να δείτε πως και γιατί τις έκαναν.

Ο κόσμος σας βλέπει ως γλυκούς, ευάλωτους και εύθραυστους. Δυστυχώς, δεν κατανοούν την δύναμη σας.

Μπορεί να φροντίζετε τους άλλους, αλλά δεν ελέγχεστε από αυτούς. Κατανοείτε ότι η ενσυναίσθηση μερικές φορές είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε.

Αν έλκεστε από το 6ο μάτι είστε ευφάνταστοι

Έχετε πολλή φαντασία και είστε οπτικό άτομο. Η ονειροπόληση δεν σας είναι κάτι ξένο. Η φαντασία σας επιτρέπει να ζωγραφίσετε μια πλήρης εικόνα στο μυαλό σας για οποιαδήποτε κατάσταση.

Η άποψη σας για τον κόσμο είναι μοναδική καθώς τον βλέπετε ανάποδα. Απλώς επεξεργάζεστε τα πάντα διαφορετικά.

Ο κόσμος βλέπει ότι είστε πολύ δημιουργικοί. Πολλοί θα ήθελαν να καταλάβουν το πώς σκέφτεστε αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.

Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται από τις καινοτόμες σκέψεις και ιδέες σας. Κανένας, και εννοώ κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει την φαντασία και τον τρόπο σκέψης σας.

Αν έλκεστε από το 7ο μάτι είστε ρομαντικοί

Είστε ιδεαλιστές και ρομαντικοί. Δεν εστιάζετε πολύ στο πως είναι ο κόσμος τώρα… αλλά περισσότερο στο πως θα έπρεπε να είναι.

Έχετε ένα όραμα για όλα και όλους στη ζωή σας ξεκινώντας από τον εαυτό σας, και συνεχίζοντας με την οικογένεια, τους φίλους σας και πιθανόν ακόμα και με τον πλανήτη. Το όραμα αυτό ξεπερνά ένα παραμυθένιο τέλος.

Βλέπετε τον κόσμο στην ιδανική του κατάσταση. Ξέρετε πως στην πραγματικότητα είναι μακριά από αυτή… αλλά πιστεύετε ότι είναι εφικτή και θα μπορούσε να συμβεί!

Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες από όλους και όλα. Δεν ξέρετε γιατί οι άνθρωποι δεν είναι τόσο αφοσιωμένοι στην βελτίωση του εαυτού τους και του κόσμου όπως εσείς.

Ο κόσμος σας βλέπει ως γλυκούς και πιθανώς αφελείς. Μπορεί να σας βρίσκουν απλοϊκούς, αλλά η εξήγηση σας είναι, για ποιο λόγο χρειάζεται να περιπλέκουν τα πράγματα;

Είστε πολύ συνεπείς και ρομαντικοί και αρνείστε να εγκαταλείψετε την ελπίδα.

Αν έλκεστε από το 8ο μάτι είστε θερμοί

Είστε πολύ ευγενικοί και φιλικοί. Πάντα είστε ζεστοί προς τους άλλους και εκείνοι δεν μπορούν παρά να αισθανθούν άνετα μαζί σας χωρίς να ξέρουν γιατί.

Είστε πλάσμα της συνήθειας, των θετικών συνηθειών βέβαια. Έχετε οραματιστεί την παραγωγικότητα και την επιτυχία στη ζωή σας.

Έχετε μια ρουτίνα και είστε σαφείς με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Βλέπετε τον κόσμο από μια οπτική γωνία με νέες αρχές και δυνάμεις. Κάθε μέρα είναι μια καινούργια ευκαιρία για να ξανά αρχίσετε, για να πράξετε καλύτερα.

Πάντα βλέπετε το ποτήρι μισό-γεμάτο, γνωρίζετε τι πάει λάθος αλλά αντιθέτως εστιάζετε σε αυτά που είναι σωστά.

Ο κόσμος σας βλέπει ως θετική επιρροή και καταλύτη της ανάπτυξης. Σας αναζητούν για συμβουλές. Η ρεαλιστική αισιοδοξία σας μπορεί να φωτίσει τη μέρα του καθενός. Ξέρετε πως λίγες καταστάσεις είναι τόσο τρομερές όσο φαίνονται.

Αν έλκεστε από το 9ο μάτι είστε λυπημένοι

Προς το παρόν είστε λυπημένοι, καταθλιπτικοί και απογοητευμένοι… και είναι εντάξει να νιώθετε έτσι.

Η ζωή ήταν σκληρή τελευταία. Τα δάκρυα σας είναι ο τρόπος για να αφήσετε την θλίψη να φύγει.

Βλέπετε τον κόσμο ως ένα τρομακτικό και βλαβερό μέρος. Δεν είστε ακριβώς λάθος- πολλοί έχουν νιώσει έτσι κατά καιρούς στη ζωή τους.

Απλώς να θυμάστε πως η μιζέρια σας είναι προσωρινή. Είστε σε ένα χαμηλό σημείο τώρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε ξανά ψηλά.

Ο κόσμος σας βλέπει ως ήσυχους, αποτραβηγμένους και λίγο απομονωμένους. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχετε μοιραστεί τα συναισθήματα σας με τους άλλους καθώς ντρέπεστε.

Μιλήστε λοιπόν σε έναν έμπιστο φίλο, το να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας είναι θεραπευτικό- απλώς ανοίξτε την καρδιά σας και δείτε πως νιώθετε. Δεν είναι ανάγκη να υποφέρετε χωρίς λόγο μόνοι, όλα γίνονται καλύτερα με λίγη βοήθεια ενός φίλου.

Πηγή: awaken.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις