Τι τύπο μαλλιών έχετε; Σπαστά, σγουρά ή ίσια μαλλιά; Τι λέει για την προσωπικότητά σας; Διαβάστε αυτό το τεστ προσωπικότητας για τον τύπο μαλλιών για να μάθετε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας!

Τεστ προσωπικότητας: Τι δείχνει για τον χαρακτήρας σας ο τύπος των μαλλιών σας

1 Σπαστά μαλλιά

Εάν έχετε σπαστά μαλλιά, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι ζείτε με την ιδέα «ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Ό,τι μένει, ας μείνει. Ό,τι φεύγει, αφήστε το να φύγει.» Δεν σας αρέσει να στέκεστε εμπόδιο στα πράγματα που εξελίσσονται.

Σας αρέσει να εξοικονομείτε την ενέργειά σας για πράγματα με τα οποία είστε παθιασμένοι και επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Γρήγορα απορρίπτετε πράγματα ή άτομα που επιβραδύνουν την πρόοδό σας. Επίσης σας αρέσει πολύ η ελευθερία σας αλλά θέλετε να έχετε και τον έλεγχο, ωστόσο δεν σας πειράζει να τον χάνετε μερικές φορές. Σας αρέσει να εξερευνάτε και να μαθαίνετε νέα πράγματα. Όσο δύσκολη κι αν είναι μια κατάσταση, πρέπει να έχετε ήδη βρει μια διέξοδο ή μια λύση για να την ξεπεράσετε.
Αν και συνήθως, δεν διστάζετε να είστε ο πραγματικός σας εαυτός, ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να αποδεχτείτε περισσότερα τα κρυμμένα χαρακτηριστικά σας. Έχετε ένα στυλ κομψό, διασκεδαστικό, ανέμελο, λαμπερό. Στις σχέσεις, αναζητάτε τον ρομαντισμό της παλιάς σχολής με ρομαντικά δείπνα και ασφάλεια.

2 Σγουρά μαλλιά

Εάν έχετε σγουρά μαλλιά, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι ζείτε με το μότο «carpe diem». Έχετε μια φλογερή προσωπικότητα. Είστε ένα δυναμικό, διορατικό, παθιασμένο, στοργικό, ζεστό, διαισθητικό, εκφραστικό άτομο. Έχετε την τάση να σκέφτεστε γρήγορα και να ολοκληρώνετε εργασίες γρήγορα. Μπορεί όμως να δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε ένα πράγμα για πάρα πολύ καιρό. Φαίνεστε προσιτός ωστόσο δεν σας ξεγελούν εύκολα τα λόγια.

Αποπνέετε μια μαγνητική προσωπικότητα. Μπορεί να είστε πολύ ελκυστικός στον τρόπο που μιλάτε, συνήθως κάνετε εύκολα φίλους, ωστόσο είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειται για σχέσεις. Έχετε την τάση να μιλάτε για τον εαυτό σας, δεν σας αρέσουν οι διπρόσωποι, είστε επιεικείς αν κάποιος σας πληγώσει, ωστόσο δεν είστε επιεικείς αν κάποιος κλονήσει την εμπιστοσύνη σς.

Τα σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε, αλλά τα άτομα με σγουρά μαλλιά βρίσκουν συχνά τρόπους να τα κάνουν να φαίνονται όμορφα. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια μεταφορά για το πώς μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν διστάζετε να αγκαλιάσετε την ατομικότητα και τη μοναδικότητά σας. Δεν υπάρχουν δύο σετ μπούκλες που να είναι ακριβώς όμοιες, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως σύμβολο του πόσο μοναδικοί είστε. Όσο περισσότερο νιώθετε περήφανοι για αυτό που είστε, τόσο πιο άνετα νιώθετε με τον εαυτό σας.

3. Ίσια μαλλιά

Εάν έχετε ίσιο τύπο μαλλιών, ζείτε σύμφωνα με το απόφθεγμα του Bruce Lee που λέει «Γίνε ένας πρακτικός ονειροπόλος που υποστηρίζεται από τη δράση». Ξέρεις ότι αυτό που επιθυμείς υπάρχει και θέλετε απλά να βρείτε τη λύση για να το υλοποιήσετε. Δεν ακούτε τους ανθρώπους που σας λένε «όχι». Αυτό που οι άλλοι μπορεί να απορρίψουν ως μη ρεαλιστικό, εσείς θα προσπαθήσετε να το πετύχετε.

Περπατάτε με το ένα πόδι στον κόσμο της φαντασίας, των ονείρων, των επιθυμιών και των δυνατοτήτων, ενώ το άλλο πόδι είναι γειωμένο στην πραγματικότητα αναζητώντας χρόνο, χρήμα, χώρο για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Προσθέστε σε αυτό τις ιδιότητές σας ότι είστε πολύ οργανωμένοι και σκληροί στο να πετύχετε αυτό που θέλετε και είναι σχεδόν αδύνατο να αποτύχετε. Ακριβώς όπως καταφέρνετε να κρατάτε κάθε τρίχα στη θέση της τακτοποιημένη, φροντίζετε ώστε καμία ταλαιπωρία να μην σας απομακρύνει από την πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας.

Συχνά θεωρείστε προσγειωμένοι και γνήσιοι. Είστε ευθείς στο να εκφράζετε τις απόψεις σας. Μπορεί επίσης να φαίνεστε σοβαροί, τελειομανείς και ελεγκτικοί. Είστε ωστόσο αρκετά κοινωνικοί, ήρεμοι και κομψοί.

Πηγή: oloygeia.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις