ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Εγκρίθηκε και δεύτερη επένδυση της Brown Hotels για 5άστερο ξενοδοχείο στο Λουτράκι, σύμφωνα με το bizness.gr.

Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις της στην Κορινθία την οποία έχει επιλέξει στρατηγικά.

Με στόχο το διπλασιασμό του συνολικού χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων και resorts στην Ελλάδα έως το 2023, η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανάπτυξη των νέων ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή.

Ένα ακόμη από τα τρία νέα ξενοδοχεία της στο Λουτράκι εγκρίθηκε ως προς το σκέλος της χρηματοδότησης καθώς υπάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η εν λόγω επένδυση αφορά το γνωστό εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο Loutraki Palace που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γ. Λέκκα 9 στο Λουτράκι.

Loutraki Palace – Φωτό: Google

Η επένδυση αφορά τον εκσυγχρονισμό και επέκταση της δυναμικότητας του ξενοδοχείου 5 αστέρων από 43 δωμάτια / 83 κλίνες σε 50 δωμάτια / 100 κλίνες.

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,4 εκατ. ευρώ με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Φορέας της επένδυσης φέρεται η εταιρεία EASTMED CAPITAL PROPERTY 10 MON. A.E..

Σημειώνεται ότι το 2022 είχε υπαχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο και η επένδυση αναβάθμισης του ξενοδοχείου “ΚΟΝΤΗΣ” μέσα στην πόλη του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κουντουριώτου, το οποίο επίσης θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο Brown.

Το επενδυτικό σχέδιο αφορά τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου 3 αστέρων δυναμικότητας 41 δωματίων / 94 κλινών. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ περίπου και η επένδυση θα ενισχυθεί με το ποσό του 1,225 εκατ. ευρώ περίπου με τη μορφή φορολογικής απαλλαγής.

Στο Λουτράκι βρίσκεται στα σκαριά και τρίτη επένδυση της Brown Hotels, που αφορά την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου «ΕΛΠΙΣ» που θα μετονομαστεί σε Brown Seaside Loutraki. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου – Μπίσιας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις