ΣΠΑΡΤΗ. Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 16 ωρών πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λακωνίας «Δίαυλος» στα επιστημονικά στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ Λακωνίας καθώς και σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Σεμινάριο βασίστηκε στην Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση με τίτλο: «Συνδεόμαστε με τις εσωτερικές μας δυνάμεις και συν διαμορφώνουμε το σχολείο των ονείρων μας».

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε το διήμερο 12 - 13 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος».

Συντονίστριες του σεμιναρίου ήταν η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Ψυχολόγος MSc και η Ασπασία Γκουντούνα– Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου.

Στη συντονιστική ομάδα συμμετείχε και η Ιωάννα Ισμιρνιόγλου, Ψυχολόγος MSc, στα πλαίσια της πρακτικής μεταπτυχιακής της άσκησης.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντή του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης κ. Κονδυλόπουλο Ιωάννη για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία καθώς και την συμμετοχή του στην ομάδα των εκπαιδευομένων», αναφέρουν από τον «Δίαυλο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις