ΣΠΑΡΤΗ. Σε γνωστοποίησή του, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης και συγχρόνως Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής επί της εκλογής, Παναγιώτης Η. Κομνηνός, ανακοίνωσε και επίσημα τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στον Σύλλογο που διεξήχθησαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στη Σπάρτη.

«Κατά τις εν λόγω αρχαιρεσίες της 28ης Νοεμβρίου 2021, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης εξελέγη ο Ιωάννης Νικολόπουλος του Λεωνίδα», γνωστοποιεί ο κ. Κομνηνός.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Έχω την τιμή ο υπογεγραμμένος Παναγιώτης Κομνηνός, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, Δικηγόρος-μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, ως Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής επί των αρχαιρεσιών της 28ης Νοεμβρίου 2021, να γνωστοποιήσω προς Υμάς, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 120 του Κώδικα περί Δικηγόρων, ότι κατά τις εν λόγω αρχαιρεσίες της 28ης Νοεμβρίου 2021, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης εξελέγη ο Ιωάννης Νικολόπουλος του Λεωνίδα.

Τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εξελέγησαν κατά σειρά επιτυχίας οι:

1) Αλεξόπουλος Αχιλλέας του Αδάμ

2) Βρεττάκος Στέφανος του Ηλία,

3) Φωτάκου Ελένη του Παναγιώτη

4) Παπαδάκος Λεωνίδας του Σπυρίδωνος

5) Κοτσώνης Παναγιώτης του Γεωργίου

6) Λαδά Δήμητρα του Κων/νου

7) Λιαπάκου Μαρία-Ελένη

8) Μηνακάκης Λυκούργος

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης προς το οποίο γνωστοποιείται το ανωτέρω αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών της 28ης Νοεμβρίου 2021 στον Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης, παρακαλείται να μεριμνήσει για την κατ΄ άρθρο 120 του Κώδικα περί Δικηγόρων, δημοσίευση των ονομάτων των εκλεγέντων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις