ΣΚΑΛΑ. Με αφορμή τα αποτελέσματα της επανεκτίμησης από τον ΕΛΓΑ των ζημιών που υπέστησαν οι παραγωγοί της Κοινότητας του Λεήμονα από τον περυσινό παγετό, ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Δήμο Ευρώτα, στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αναγνώρισε τις αδικίες, όπως δήλωσε δημοσίως, αναφορικά με τις αποζημιώσεις των παραγωγών της Κοινότητας του Λεήμονα από τον περυσινό παγετό. Μάλιστα, δεσμεύθηκε για την αποκατάσταση αυτών των αδικιών.

Σε επιστολή που του απηύθυνα στις 18 Απριλίου 2022, υπενθύμιζα στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ τις δεσμεύσεις που είχε δημοσίως αναλάβει απέναντι στους παραγωγούς του Δήμου Ευρώτα και ζητούσα ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την αποκατάσταση των αδικιών.

Με έκπληξη, λοιπόν, ενημερώθηκα για τα νέα πορίσματα του Οργανισμού, τα οποία θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα και σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με όσα διαβεβαίωνε προς τους δημότες μας ο Πρόεδρος του Οργανισμού.

Σε νέα σημερινή επιστολή μου, υπενθυμίζω στον κ. Λυκουρέντζο, τη δέσμευση που έχει αναλάβει απέναντι στους παραγωγούς του Δήμου μας και αναμένω να πράξει το σωστό, δηλαδή να αποκαταστήσει το συντομότερο δυνατό όλες τις αδικίες, τις οποίες, άλλωστε, ο ίδιος αναγνώρισε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις