ΝΕΑΠΟΛΗ. Πλατύ κάλεσμα απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα στους κατοίκους της Νεάπολης αλλά και όλης της χερσονήσου Μαλέα να συμμετάσχουν

Θα μιλήσουν,

οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και μέλη της Επιτροπής Αγώνα,

  • Γιώργος Πουλοκέφαλος και,
  • Νίκος Γόντικας.

«Η Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα από την επέλαση των μονοπωλιακών ομίλων των ΑΠΕ καλεί τους κατοίκους της Νεάπολης, όλης της χερσονήσου Μαλέα, να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση, για να πούμε ένα βροντερό “Όχι”, στα κυβερνητικά και επιχειρηματικά σχέδια που θα καταστρέψουν την όμορφη περιοχή μας.

Τα εκατομμύρια m3 εκσκαφών και εκβραχισμών, τα εκατοντάδες χιλιάδες m3 σιδήρου και μπετόν, τα κουφάρια των ανεμογεννητριών θα μείνουν για πάντα στον τόπο μας, αν δεν σταματήσουμε το επιχειρούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα.

Εμείς οι κάτοικοι στη χερσόνησο Μαλέα, οι αγρότες οι κτηνοτρόφοι, οι μελισσοκόμοι, οι αυτοαπασχολούμενη στην εστίαση και στον τουρισμό, θα πληγούμε ιδιαίτερα από αυτήν την εγκατάσταση των τεράστιων βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αιολικών, φωτοβολταϊκών και μονάδων αποθήκευσης ενέργειας.

  • Δεν θα αφήσουν βουνοκορφή χωρίς ανεμογεννήτριες, πλαγιά χωρίς φωτοβολταϊκά και μπαταρίες-κοντέινερ αποθήκευσης ενέργειας, αν δεν τους σταματήσουμε.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα απαιτώντας ρεύμα φθηνό για το λαό.

  • Η ενέργεια, το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα για να πλουτίζουν κάποιοι»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις