ΣΠΑΡΤΗ. Όντως, σε Λιλιπούπολη μεταμορφώθηκε το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας την Τσικνοπέμπτη (16/2) μετά τις 3 το απόγευμα, αφού δεκάδες παιδάκια - πού βρέθηκε τόσο παιδοβρόντι; - πήραν μέρος μετά των κηδεμόνων τους, στο Παιδικό Τσικνοπάρτι που διοργάνωσε η Διοίκηση του Εργατικού, στη Σπάρτη.

Υπό τους ήχους αποκριάτικων ασμάτων χαρωπά πιτσιρίκια ξανασκούπισαν με τα … ρούχα τους τα δάπεδα της αίθουσας εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου ενώ έβρεχε ασταμάτητα σερπαντίνες και κομφετί.. Ο κλόουν Φούλης επικοινωνούσε άψογα με τα μικρά ενώ η Μίνι και ο Μίκυ είχαν αναλάβει καθήκοντα οικοδέσποινας και οικοδεσπότη.

Αργότερα .. αργότερα, ήρθε η ώρα των μεγάλων. Τα … ενήλικα μέλη του Εργατικού τίμησαν, δεόντως, το έθιμο της Τσικνοπέμπτης και τα 1000+ σουβλάκια που περνούσαν από δίπλα τους συνοδεία οίνου εκλεκτού! Ρεσιτάλ διαρκείας από τον λαϊκό βάρδο Πετράν, non stop ως τις μεγάλες ώρες..

Λαμπρή ευκαιρία για τα μέλη του Κέντρου να ξεδώσουν, εν μέσω εργασιακών ή άλλων πιέσεων μα και να συσφίξουν τις σχέσεις τους..

  • Αφήστε όλα τα Αερόστατα να πετάξουν…

Ονειρική στιγμή για τα παιδάκια: Φιλότιμοι μπαμπάδες απελευθέρωσαν χαριτωμένα αερόστατα στον νυχτερινό ουρανό της Σπάρτης..

  • Πέρασε κόσμος και λαός να χαιρετήσει…

Εκλογές έρχονται.. Αλλά και καλή διάθεση υπάρχει..

Παρούσα στο Παιδικό Τσικνοπάρτι από νωρίς η Π. Ορφανού από τον Ερυθρό Σταυρό Σπάρτης· περατζάδα επιδίωξαν κι έκαναν Δούκας, Κανακάκος, Ζαχαράκη ενώ με το σούρουπο η Γ. Δεδεδήμου μοιράστηκε καλησπέρες και κρασάκι στο μεγάλο τραπέζι. Ευγενική η παρουσία του Παν. Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις