ΕΛΛΑΔΑ. Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από διενέργεια τυπικού διαγνωστικού ελέγχου.

Ο κ. Παυλόπουλος διενήργησε rapid test ενόψει ταξιδιού του προς την Κύπρο, ωστόσο το αποτέλεσμα έδειξε πως είναι θετικός στον ιό και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου.

Σήμερα, Σάββατο, ο Προκόπης Παυλόπουλος εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», καθώς ο θεράποντας ιατρός του έκρινε να μείνει για λίγες μέρες στο νοσοκομείο προληπτικά, λόγω ιστορικού ως ασθενής ΧΑΠ. Θετική στον κορονοϊό αλλά ασυμπτωματική είναι και η σύζυγός του, Σίσσυ Παυλοπούλου.

Από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις