Μέσα από τις απλές καθημερινές συνήθειες και τις αντιδράσεις που έχεις μπορείς να καταλάβεις ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία σου. Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα ότι υπάρχουν δύο επιλογές για κάθε συνθήκη, η σωστή και η λάθος. Αλλά αυτό το quiz θα σας αποδείξει το αντίθετο.

Σκέψου λοιπόν τι θα κάνεις πρώτα στην παρακάτω περίπτωση και μάθε τι σημαίνει η επιλογή αυτή για την προσωπικότητά σου.

Quiz: Τι θα έκανες πρώτα σε αυτή την κατάσταση; Η απάντηση αποκαλύπτει τον αληθινό

1. Να σβήσεις το μάτι της κουζίνας

Αν σβήσεις πρώτα το μάτι του βραστήρα, είσαι ένας άνθρωπος με πάθος και έντονη θέληση. Αποφασίζεις γρήγορα και είσαι ευθύς. Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, τίποτα δεν θα σε εμποδίσει να το πετύχεις. Σε ενδιαφέρει η ασφάλεια και σου αρέσουν οι εκπλήξεις.

2. Να απαντήσεις στο τηλέφωνο

Αν απαντήσεις στο τηλέφωνο σημαίνει ότι είσαι διπλωματικός άνθρωπος και θες να έχεις για όλα σχέδιο. Δεν συγχωρείς τα λάθη των φίλων σου ή της οικογενειάς σου. Κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και το απολαμβάνεις. Επιθυμείς να είσαι στο προσκήνιο και μάλιστα στην πρώτη γραμμή.

3. Να τρέξεις στο μωρό που κλαίει

Αν πας πρώτα να ηρεμήσεις το παιδί, είσαι ένας ήρεμος άνθρωπος που θέλεις να βοηθάς τους άλλους ακόμη και αν δεν στο ζητήσουν. Εσύ έτσι νιώθεις και έτσι κάνεις. Γίνεσαι θυσία και αυτό καμιά φορά σε κουράζει αλλά δεν αλλάζεις. Δεν σου αρέσει καθόλου η μοναξιά και είναι σημαντικό κάποιος να είναι πάντα κοντά σου.

4. Να κατεβάσεις τον σκύλο από τον καναπέ

Αν αποφασίσεις να κατεβάσεις πρώτα το σκυλί από τον καναπέ, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα νεύρα σου όταν επικρατεί ένα χάος γύρω σου τόσο στο σπίτι όσο και στη ζωή σου. Θέλεις όλα να είναι υπό τον αυστηρό ελεγχό σου και έχεις μια τάξη για όλα. Η προτεραιότητά σου είναι η κοινωνική θέση και η καριέρα.

Επιπλέον, αυτή η οπτική ψευδαίσθηση του κεφαλιού ενός κοριτσιού προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο - τι λέει λοιπόν για εσάς;

Πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις