ΣΠΑΡΤΗ. Την «έκρηξη» του ιδιοκτήτη της «Biogreco», Σταύρου Αργυρόπουλου, προκάλεσε το 3η (!) μέσα σε 2 χρόνια, ρεσάλτο διαρρηκτών, στα γραφεία της επιχείρησης, στα Καμίνια Ξηροκαμπίου!

Αυτή τη φορά, οι 3 κουκουλοφόροι, έφυγαν άπρακτοι, μη καταφέρνοντας να ανακαλύψουν «κάτι να γυαλίζει» στον χώρο.

  • «Μπαρούτι», ο Σταύρος Αργυρόπουλος: «Αίσχος κ. Περιφερειάρχα με τις επιλογές σας»

«…Όταν κάποιοι ένστολοι κατ’ εντολή άνωθεν φυλάνε τα σκουπιδοεργοστάσια στη Λακωνία γιατί έχουν μύριες παρανομίες, ακόμη και αρχαιολογικά ευρήματα, κάποιοι άλλοι κάνουν την "δουλειά" τους στις περιουσίες μας!!!

Κάποιοι θεωρούν ότι έτσι πληρώνουμε τους φόρους μας, για να παίζουν κρυφτό στην Λακωνία.

Αίσχος κ. Περιφερειάρχα με τις επιλογές σας.», αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Στ. Αργυρόπουλος!

Πέρα από το δράμα του επιχειρηματία, και τη δικαιολογημένη αγανάκτησή του, από πολλές πλευρές, παντοιοτρόπως καταγγέλλεται «έκρηξη εγκληματικότητας στη Λακωνία», ιδίως δε «Ξέφρενη παραβατικότητα στη Σκάλα και τα χωριά του Δήμου Ευρώτα» ως αποτέλεσμα και του γεγονότος πως «..μεγάλη αστυνομική δύναμη της Λακωνίας με εντολή της Περιφερειακής Αρχής, τις πλάτες της Κυβέρνησης και την ανοχή της Δημοτικής Αρχής περιφρουρεί νύχτα-μέρα τις παράνομες εργασίες της ΤΕΡΝΑ», δηλαδή, την κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων – Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΜΕΑ – ΧΥΤΥ) στα Ξηροκάμπια, της ΔΚ Σκάλας, στον Δήμο Ευρώτα.

Ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις