ΜΟΛΑΟΙ. Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της Π.Ε. Λακωνίας που αφορά στην βελτίωση και τη σήμανση της επαρχιακής οδού 33 (ΜολάοιΠαπαδιάνικα – από Ε.Ο). και της επαρχιακή οδού 34 (Βελιές – ΔαιμονιάΝεάπολη).

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 700.000 €.

  • Αυτοψίες Τζινιέρη

Την πρόοδο των εργασιών επιθεώρησε ο Νίκωνας Τζινιέρης, επισκεπτόμενος τις Βελιές, του Δήμου Μονεμβασίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα των ασφαλτοστρώσεων, για τις οποίες σημείωσε πως, «πραγματοποιούνται σύμφωνα με την μελέτη και επιβλέπονται σωστά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο».

Να πούμε ότι το έργο επιβλέπουν συνεχώς ο προϊστάμενος των Συγκοινωνιακών Έργων και ο επιβλέπων μηχανικός που έχει ορίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, της Π.Ε. Λακωνίας.

Νωρίτερα, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας επισκέφτηκε τον δήμαρχο Ευρώτα, Δήμο Βέρδο, με τον οποίον επιθεώρησαν από κοινού τις εισόδους και εξόδους της Σκάλας και του Βλαχιωτιού καθώς και το οδόστρωμα της παλαιάς γέφυρας.

Όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει αυτοψία από τη Διεύθυνση Τ.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας στα σημεία και στη συνέχεια θα γίνει συντήρηση, όπου απαιτείται.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις