Κάθε ένα από αυτά τα πέντε κλειδιά έχει ένα βαθύτερο νόημα και χρησιμοποιείται για να σας πει περισσότερα για τις κρυφές δυνάμεις και ικανότητές σας. Όλοι έχουν κρυμμένες δυνάμεις βαθιά στο υποσυνείδητό τους.

Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι βαθιά μέσα σας είχατε ένα ταλέντο ή δύναμη που δεν μπορούσατε να προσδιορίσετε ξεκάθαρα;

Επιλέξτε ένα από αυτά τα μαγικά κλειδιά και θα έχετε μια βαθύτερη εικόνα του υποσυνείδητού σας, ώστε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας.

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε ένα κλειδί και ανακάλυψε την κρυφή σημασία που έχει για τη ζωή σου!

# 1 Το Κλειδί Της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη είναι η θεά της αγάπης, της ομορφιάς και της σεξουαλικότητας. Πιστεύετε στην αληθινή αγάπη και έχετε μια θετική και απλή άποψη για τη ζωή. Επιλέξατε το κλειδί της Αφροδίτης επειδή έχει ένα πουλί πάνω του, που σημαίνει ότι εκτιμάτε την ελευθερία σας.

Η ανεξαρτησία σας είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία. Εκτός από το περιστέρι, ένα σημάδι ειρήνης και αρμονίας που εκτιμάτε πάρα πολύ, το κλειδί συμβολίζει τον τρόπο που θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας. Η κρυμμένη δύναμή σας είναι το πάθος και η αγάπη.

# 2 Το Κλειδί Των Δρυίδων

Οι Δρυίδες θεωρούνταν τα υψηλότερα μέλη της κοινωνίας στην κελτική μυθολογία. Αυτό το κλειδί έχει έναν κελτικό κόμπο που εκπροσωπεί τους δρυίδες, οι οποίοι ήταν γνωστοί ως θρησκευτικοί ηγέτες, τηρητές του νόμου και φύλακες της γνώσης και των παραδόσεων.

Οι Δρυίδες είχαν στενή σχέση με την κοινότητά τους και ο κελτικός κόμπος είναι μια αναπαράσταση της σχέσης τους με την κοινότητα και τη φύση. Ο κελτικός κόμπος είναι ένα σύμβολο της φύσης και της αρμονίας – επιλέγοντάς το αποκαλύπτετε την επιθυμία σας να βρίσκεστε στη φύση για να βρείτε ηρεμία και γαλήνη. Η κρυμμένη δύναμή σας είναι η βαθιά σας σοφία και οι ιδιαίτερες δεξιότητές σας.

#3 Το Κλειδί Της Βασιλείας

Υπάρχει μόνο ένας τύπος ατόμου που επιλέγει το κλειδί του βασιλιά και αυτό είναι ένα άτομο με υψηλές φιλοδοξίες. Έχετε μεγάλα όνειρα και ισχυρές προθέσεις για την επίτευξή τους.

Έχετε μεγάλους στόχους και τίποτα δεν πρόκειται να σας σταματήσει, διότι μπορείτε να κάνετε ο,τιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Ξέρετε πώς να κρατάτε το βλέμμα σας στον στόχο και να δουλεύετε σκληρά για να τον πετύχετε. Η κρυμμένη δύναμή σας είναι η βαθιά φιλοδοξία σας.

# 4 Το Κλειδί Της Τριπλής Θεάς

Ο τριαδικός κόμπος έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως θεϊκό σύμβολο. Επιλέγοντας αυτό το κλειδί αποκαλύπτετε ότι έχετε μια σοβαρή πνευματική και υπερφυσική σύνδεση. Συχνά διαπιστώνετε ότι η διαίσθησή σας είναι πιο συντονισμένη από άλλες και φαίνεται ότι έχετε μια πνευματική σχέση με τον κόσμο γύρω σας.

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας δεν μοιάζουν με κανένα άλλο και έχετε μια σχεδόν υπερφυσική ικανότητα να διαβάζετε τους ανθρώπους. Μπορεί να μην εκτελείτε την πραγματική μαγεία ακόμα, αλλά ξέρετε ότι γεννηθήκατε για να κάνετε ιδιαίτερα πράγματα και έχετε την τύχη και το ένστικτο για να φτάσετε εκεί. Η κρυμμένη δύναμή σας είναι η πνευματική σας σύνδεση με τον κόσμο γύρω σας.

# 5 Το Κλειδί Του Έρωτα

Ο Έρωτας είναι ο θεός της έλξης και της επιθυμίας. Επιλέξατε ένα κλειδί με μια καρδιά στο τέλος του και η αγάπη είναι προφανώς στο μυαλό σας. Είστε κοντά στην εύρεση της αληθινής σας αγάπης, αν δεν την έχετε ήδη βρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε ένα πολύ παθιασμένο άτομο.

Έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να συνεχίσετε να ψάχνετε για την αδελφή ψυχή σας. Μια μέρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και στη διαδρομή θα ζήσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές που θα θυμάστε με νοσταλγία.

Οι πολύ λίγες σχέσεις που δεν θα τελειώσουν καλά, πρέπει να ξεχαστούν γρήγορα. Η κρυμμένη δύναμή σας είναι η εκπληκτική ρομαντική ικανότητά σας.

Επιπλέον, αυτή η οπτική ψευδαίσθηση του κεφαλιού ενός κοριτσιού προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο - τι λέει λοιπόν για εσάς;

Επιμέλεια Κειμένου και Μετάφραση: Marva
Πηγή: truelife.gr , davidwolfe.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις