ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ. Τη Βουλή των Ελλήνων επισκέφτηκε Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος όπου και ξεναγήθηκε στους χώρους του Κοινοβουλίου και κατέθεσε στο γραφείο προέδρου, έγγραφο αίτημα για την τοποθέτηση σήμανσης - ταμπέλας που θα αναγράφει το χωριό Γεωργίτσι επί του αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο - Σπάρτη, στην έξοδο Λογκανίκου.

Μάλιστα, το Γεωργίτσι αποτελεί το μοναδικό χωριό για το οποίο δεν υφίσταται σήμανση και οι επισκέπτες του τουριστικού αυτού χωριού, διανύουν έναν επιπλέον κύκλο - μία επιπλέον διαδρομή μέχρι τη Σπάρτη, ψάχνοντας να βρουν σήμανση που οδηγεί στο Γεωργίτσι.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Πρόεδρο ΔΣ του Συνδέσμου Χρήστο Ηλ. Τσίχλη, τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Σακελλαρίου, τον επιχειρηματία Σταύρο Κιπ, τον συμπατριώτη επιστημονικό συνεργάτη Κωνσταντίνο Μανιάτη και τον Δημήτρη Καφεντζή, μελισσοκόμο στην ευρύτερη περιοχή των βορείων δήμων και πρ. Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγόριανης.

Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Γεωργιτσιανων Αττικής, ξεναγήθηκε από την άρτια καταρτισμένη ξεναγό της Βουλής, στην αίθουσα της ολομέλειας όπου συνεδριάζουν οι Βουλευτές της χώρας και στην αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου όπου αυτή την περίοδο, φιλοξενείται κοινοβουλευτική έκθεση αφιερωμένη στους ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις