Νιώθετε κουρασμένοι από το φόρτο των εργασιών κάθε ημέρας; Νιώθετε ότι ο εγκέφαλός σας πιέζεται τόσο από όλα όσα έχετε να κάνετε και να σκεφτείτε που δεν μπορεί να ανταποκριθεί; Οι ειδικοί του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σας προτείνουν τη ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ, τη στρατηγική μάθησης που μας αποκαλύπτει πώς να αξιοποιούμε σωστά της δυνατότητες του εγκεφάλου μας.

Το Σύγχρονο Κέντρο Νευροανάδρασης Τρίπολης, ενσωματωμένο στις υπηρεσίες του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, παρέχει μια καινοτόμα και μη παρεμβατική εφαρμογή της συντελεστικής μάθησης/ενίσχυσης, τη Νευροανάδραση, με σκοπό τη βελτίωση της υγείας και τη θεραπείας της συμπεριφοράς με μόνιμα αποτελέσματα. Πρόκειται για μία καινοτόμα τεχνική πρόκλησης του εγκεφάλου με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης λειτουργίας του και με αποτελέσματα σε ένα πλήθος συμπτωμάτων.

Αντιμετωπίστε ότι σας ταλαιπωρεί εκπαιδεύοντας τον εγκέφαλο σας!

Σκεφτείτε τη Νευροανάδραση ως προσωπική προπόνηση για τον εγκέφαλο! Η εκγύμναση του εγκεφάλου είναι παρόμοια με τον τρόπο που το σώμα ασκείται, τονώνεται και συντηρείται. Αυτή η εκπαίδευση εξασκεί εκείνες τις νευρικές οδούς που επιτρέπουν στον εγκέφαλο να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε διάφορους τομείς και χρησιμοποιείται αποτελεσματικά σε διάφορες συμπτωματολογίες όπως:

Ενδεικτικά για ενήλικες

- Νευρολογικές Παθήσεις

- Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

- Διαταραχές Ύπνου

- Αγχώδεις διαταραχές (Φοβίες, Κρίσεις πανικού κ.α.)

- Διαταραχές Ιδεοψυχαναγκαστικού Φάσματος

- Μείζων Καταθλιπτική Διαταραχή και άλλες Διαταραχές Διάθεσης

- Ημικρανία – Πονοκέφαλός

- Νευροψυχολογικές διαταραχές

- Εξαρτήσεις

- Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (Βουλιμία – Ανορεξία)

- Αυτοάνοσα νοσήματα

- Ψυχώσεις

Ενδεικτικά για παιδιά (άνω των 7 ετών)

- Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής / Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)

- Διάχυτες αναπτυξιακές Διαταραχές (Διαταραχή Φάσματος του Αυτισμού)

- Μαθησιακές Δυσκολίες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την καινοτόμα μέθοδο της Νευροανάδρασης; Το Σύγχρονο Κέντρο Νευροανάδρασης Τρίπολης, ενσωματωμένο στις υπηρεσίες του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, βρίσκεται στη διάθεσή σας, στοχεύοντας στη βελτίωση της υγείας και τη θεραπεία της συμπεριφοράς με μόνιμα αποτελέσματα!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις